3D-ID-logo
Stoef van onze klanten
Stoef van onze klanten
Stoef van onze klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer belangrijk! Zonder hen zijn wij niets. Daarom doen wij dan ook al meer dan 25jaar onze uiterste best om voor al onze klanten een zo goed mogelijke service aan te bieden en dit steeds aan een scherpe prijs. Dag en nacht staan wij klaar om van ieder project - groot of klein - iets moois te maken. Het doet dan ook deugd om te horen dat dit door onze klanten zo gewaardeerd wordt!  We laten dan ook graag een aantal klanten zelf aan het woord want de mond aan mond reclame is nog altijd de beste reclame!

Carlo Delmulle

Danilith Delmulle nv

Al meer dan 95 jaar bouwt bouwonderneming Danilith nieuwbouwwoningen en appartementen. We doen dat volgens een eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek. Ze levert op korte tijd en binnen je budget de gewenste Home made Home op: een afwerkingsklare of sleutel op de deur woning.

Dominique Maenhout

Zaakvoerster Punch en Pop

Punch en Pop zijn 2 succesvolle winkels in centrum Waregem gespecialiseerd in mode, interieur en design.
3D/ID zorgde voor de inrichting van deze winkels.

Jacques Colaert

Managing Director Wewler Colaert

Weweler-Colaert is wereldwijd actief op het gebied van productie en distributie van veersystemen, paraboolveren en onderdelen voor bussen, trucks en trailers.

Pierre Rogiers

PR Interiors

PR Interiors & PR Living is producent van klassevolle kwaliteitsmeubelen en exporteert die over de ganse wereld.

Tine Vandemaele

DL Chemicals

Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvol nationaal en wereldwijd producent van voegkitten en lijmen. Het bedrijf werd gesticht in 1936 en is al drie generaties lang een familiebedrijf.

Stefanie Demeyere

Manager Dine & Cook

Na jaren actief te hebben gewerkt in de horecasector groeide de ambitie om hoogwaardige horecakleding aan betaalbare prijzen aan te bieden. En dit aan elke horeca-ondernemer die oog heeft voor detail en beseft dat een uniform bijdraagt tot de eerste indruk bij het binnenkomen van hun paradijs.

Bart Mandeville

Resto-Frit

Resto-Frit en Resto-Culinair is een groepering van 13 groothandels in Belgiƫ. De groepering is een Topspeler in de horecasector met een uitstekende reputatie. Elk jaar organiseert deze groepering een beurs waarvan 3D/ID de officiƫle standenbouwer is.

Virginie Vancauwenberghe

Monserez Aalbeke

Zowel in Aalbeke, Ieper als Kortrijk biedt Monerez als dealer van Mini en BMW een onberispelijke service. Een betrouwbare tweedehandswagen vindt u in de BMW Premium Selection occasiecentra van Aalbeke en Ieper.