3D-ID-logo

Algemene voorwaarden

De vermelde prijzen zijn huurprijzen per dag tenzij anders vermeld.
1-dag= de vermelde prijs
2-dagen= de vermelde prijs x 1,5
3-7dagen= de vermelde prijs x 2
8-14dagen= de vermelde prijs x 3
Een huurperiode = de dag van levering op de beursstand tijdens de opbouw tot en met de dag van ophaling tijdens de afbraak van de stand.

 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief Levering, Montage en BTW 21%.
Levering en plaatsingskosten worden bepaald naar gelang omvang project.
Voor grote projecten vraag onze speciale voorwaarden!

 

Alle goederen worden steeds geleverd en geplaatst door onze diensten.
Afhaling van goederen is dus niet mogelijk!

 

De huurder is verplicht alle gehuurde goederen te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij tegen schade en diefstal voor de volledige huurperiode.
Alle schade door de huurder of door derden aangebracht tijdens de huurperiode is ten laste van de huurder die deze schade regelt binnen de 7 werkdagen.

 

3D/ID en alle medewerkers kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, geluidsoverlast, electriciteitspanne,...

 

De huurder moet ook steeds zelf zorgen dat hij met alle wettelijke verplichtingen in regel is, zoals bv. met auteursrechten ed. = SABAM....Alle hieraan verbonden kosten zijn ten laste van de huurder.
Bij het huren van goederen verklaart de huurder zich akkoord met bovenvermelde voorwaarden.

 

De catering is enkel een extra service bij bestelling van een beursstand. Het is dus onmogelijk goederen uit de catering-rubriek te bestellen zonder bestelling van een beursstand. Daarom is de catering-rubriek enkel toegankelijk voor klanten die een stand bestellen via een log-in. Het Log-in staat normaal vermeld op uw offerte of bestelbon van de beursstand.